Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Review : L'oreal True Match Foundation

Ένα νέο μου απόκτημα αυτόν τον καιρό έιναι το L'oreal True Match Foundation ένα πολύ συζητημένο foundation της l'oreal στο εξωτερικό. Αρχικά να πω ότι είναι η πρώτη μου φορά που δοκιμάζω ένα προϊόν βάσης από αυτήν την εταιρία. Σκεπτόμενη λοιπόν να δοκιμάσω ένα foundation μιας εταιρίας που να μην έχω δοκιμάσει στο παρελθόν ήθρε στο μυαλό η l'oreal. Έκανα την ερευνά μου στα blogs ελληνίδων αλλά και ξένων αγαπημένων μου bloggers και στράφηκα προς του true match αλλά και προς το Infallible Pro- Matte. Για κάποιο λόγο όταν δοκιμάσα σε tester και τα δύο προϊόντα μου κίνησε περισσότερο ενδιαφέρον το πρώτο.


Έτσι., αγόρασα το L'oreal True Match Foundation σε απόχρωση  C1 Rose Ivory.

Όπως καταλάβατε διάλεξα το C1 την πιο ανοιχτή απόχρωση που θεώρησα ότι ήταν και εκείνο που μου ταίριαζε καλύτερα. Αρχικά, είναι ένα υγρό και λεπτόρευστο foundation. Απλώνεται εύκολα και δεν το νιώθεις καθόλου βαρύ πάνω στο πρόσωπο αντιθέτως είναι αρκετά ελφαρύ. Η κάλυψη του είναι μέτρια αλλά χάρη στο ότι είναι λεπτόρευστο μπορεί να προστεθεί επιπλέον προϊόν και όταν χτιστεί σωστά να δημιουργηθεί ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από αυτήν μου την αγορά.

Ένα πράγμα το οποίο με απογοήτευσε είναι ότι δεν είναι κατάλληλο για την λιπαρή επιδερμίδα μου. Σαφώς λοιπόν προτιμώ να χρησιμοποιώ το make up αυτό όταν δεν λείπω πολλές ώρες από το σπίτι και πάντα θα φροντίσω να έχω μια πούδρα μαζί μου για να το σετάρω!!!

Αυτή είναι η αποψή μου για το συγκεκριμένο foundation αν το έχετε δοκιμάσει και εσείς πείτε μου πως σας φάνηκε και αν έκατσε καλά στο δικό σας πρόσωπο...
                                                                                                                                 

                                                                                                                                           Φιλακια!!!