Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Outfits ♥ ♥ ♥

 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ OUTFITS 

Είναι η εποχή που δεν ξέρουμε πως να ντυθούμε.. Η άνοιξη δεν έχει μπει για τα καλά και ο χειμώνας δεν λέει να φύγει!!! Ότι και να φορέσουμε μια κρυώνουμε μια ζεσταινόμαστε ; Κάθε χρόνο τα ίδια!! Γι' αυτό και εγώ σας έφτιαξα 4 διαφορετικά outfits που αρέσουν σε εμένα αυτήν την μεταβατική περίοδο που διανύουμε!  1.  'Ενας συνδιασμός καθημερινός και πιο sport... Κατάλληλος για πρωί αλλά και γιατί όχι και για την απογευματινή μας βόλτα. 'Ενα ψηλοκάβαλο σκουρόχρωμο τζιν με μία ριγέ μπλούζα, sneakers μια tote bag και επειδή στην Ελλάδα είμαστε... μην ξεχνάμε τα γυαλία ηλίου!!!! 
  2. 'Ενας πιο "girly" συνδιασμός καθώς περιλαμβάνει πολύ ροζ!!!! Ένα ροζ παντελόνι με ένα τζιν πουκάμισο πουά συνδιάζοντας τις αγαπημένες μου nude-ροζ γόβες και τσάντα! Όσες αγαπάνε το ροζ θα το λατρέψουν!
  3.  Στην συνέχεια ένα πιο βραδινό στυλ. Ένα jean, ένα άσπρο δαντελωτό τοπ και μάυρες μυτερές γόβες! Και επειδή το βράδυ ακόμα κρυώνουμεεε... ένα μαύρο blazer που σίγουρα όλες έχουμε στην συλλογή μας! Αν θέλουμε κάτι πιο "επίσημο" ένα αξεσουάρ όπως statement κολιέ και ένας μικρός φάκελος! 
  4. Τέλος, ένα outfit απογευματινό που συνδιάζει ένα ανοιχτόχρωμο τζιν με σκισίματα, με ένα τιρκουάζ τοπ για να δώσουμε λίγο χρώμα και απ'έξω ένα δερμάτινο σε καφέ υποτόνους ( αν έχετε κάτι σε μπεζ ακόμα καλυτερα) . Εγώ το συνδίασα με ένα αντίστοιχο καφέ τσαντάκι ,με μπεζ μπαλαρίνες και φυσικά αν θέλουμε πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα ένα αξεσουάρ π.χ. κολιέ.
Ελπίζω να σας έδωσα μια ιδέα!!!